DescubreValencia - Contacto

DescubreValencia - Avís legal - Política de privacitat

Avís Legal

Segons la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, podem dir que:

El lloc web www.descubrevalencia.es, és gestionat per DESCUBREVALENCIA.

Si vol contactar amb nosaltres pot fer-ho a través del correu electrònic a la següent adreça info@descubrevalencia.es info@descubrevalencia.es o per telèfon al número de telèfon 610622998.

IMATGE DE MARCA / LOGOTIP

El logotip DESCUBREVALENCIA és marca registrada i propietat de Descubrevalencia pel que queda prohibida la reproducció total o parcial sense previ consentiment per part de la societat, així com tot el contingut textual juntament amb les fotografies que tenen el seu corresponent copyright, dels autors de les mateixes.

IMATGE DE MARCA / LOGOTIP
Política de privacitat

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, l’usuari declara haver estat informat de les condicions de la protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de DESCUBREVALENCIA, als seus fitxers personals amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre els productes i serveis.

Si vostè vol exercir els drets d’accés, rectificació, cancel • lació i oposició pot fer-ho ho per escrit a les nostres oficines o per correu electrònic, adjuntant una fotocòpia del seu DNI.

370/5000
Les dades identificatiu de l’administrador del web és el siguiernte:

La marca DescubreValencia comercialitza i ven els seus productes a través d’internet, sota la titular M Amparo Morató Serra amb domicili a Urb La Pineda, 47 Picassent CP 46220 (València).

Les dades identificatives i de contacte són:
DNI 53360678B
Telf 0034 610622998
E-mail info@descubrevalencia.es
E- mail info@descubrevalencia.es


identificacion