valencia paella

COOKING PAELLA - DESCUBRE VALENCIA

Aprende a cocinar la auténtica paella valenciana

Aprèn a cuinar una autèntica paella valenciana. No pergues l’oportunitat d’aprendre a cuinar un dels més famosos plats al lloc on es va inventar.

Et proposem una experiència única, digna d’un MASTERCHEF.

Reservar Ara!

Comencem de compres, en uns dels majors mercats d’Europa, el Mercat Central.

Per començar, sempre hi ha algun del grup d’amics que ha d’anar a comprar els ingredients i això ho faràs tu també, i on millor que al Mercat Central, caracteritzat per la varietat, la qualitat i la frescor dels seus productes.

Aquesta part del curs, et permetrà conèixer el més important espai per a la venda de productes frescos de València, el seu passat i el seu present, múltiples anècdotes dels llocs de venda, el seu traspàs de pares a fills, i la seva arquitectura modernista. Descobriràs un autèntic plaer per als cinc sentits.
Prepara’t, comença la vertadera experiència, tots els visitants de València, mengen PAELLA almenys un dia a la setmana, tu ho faràs però aprenent a cuinar-la, i podràs demostrar el que han après als teus amics i familiars.

Ja estem a l’Escola, tots situats al voltant dels focs amb les paelles preparades.

En primer lloc, t’has vestit mai de cuiner professional ?, per a això l’Escola et proporciona els elements necessaris, per raons d’higiene i seguretat, i aquests són, el davantal, per no tacar la roba i la gorra de cuiner.

A continuació, es presentarà el mestre paeller, qui ensenyarà pas a pas com cuinar l’autèntica paella valenciana i us explicarà la història de la seva creació i moltes altres coses curioses. La diversió està assegurada, tant si vas sol, amb parella o amb nens.

Durant l’elaboració de la paella, sempre sota la direcció de mestre paeller, hi ha moments de treball actiu, com sofregir la carn i verdura, i altres moments més tranquils, com la cocció del brou, és a dir seguint fidelment el procediment casolà. Doncs bé, en aquests moments tranquils, oferim un tast de vi valencià, blanc o negre, o de cervesa artesanal valenciana, acompanyada d’una degustació de tomàquet de l’horta valenciana, amanit amb els millors olis verges de denominació d’origen de la Comunitat Valenciana , ¡per llepar-se els dits!

Aquest esdeveniment té la finalitat de cuinar la paella i fer amics, tu només has de portar les ganes de passar-t’ho bé, perquè aprendre i menjar bé, t’ho garantim nosaltres.
És hora de dinar l’autèntica paella valenciana que has cuinat, què més satisfacció per a un cuiner?

Per completar aquest moment, la paella anirà acompanyada per una amanida típica valenciana i, per acabar, unes bones postres de la terra. De beure, tornaràs a degustar una beguda a triar entre refresc, vi o cervesa.

Per finalitzar, cada participant rebrà el diploma que acrediti el curs realitzat, és a dir, el seu coneixement per cuinar l’autèntica paella valenciana. Hi ha res millor a la Ciutat de València ?, Sí, però aquesta experiència personal t’enamorarà i anirà amb tu sempre.

Duración: 4h aprox.

Tipo de público: Todos los públicos

Precio: 50€ por persona.
*Reducida a 25 euros niños.(Acreditándolo debidamente)

Cuando: Todos los días de lunes a sábado.

Hora: A partir de las 10h.

Idioma: Idioma Español Idioma Ingles Idioma Italiano *Otros idiomas, consultar disponibilidad.

Punto de encuentro: Mercado Central Click aquí para ver en mapa
Please fill out all of the required fields and ensure there are no validation errors.

¡HAZ TU RESERVA AHORA!


Recuerda que no hay necesidad de tener una cuenta Paypal para pagar.

Paypal te da la opción de pagar directamente introduciendo los datos de tu tarjeta de crédito de forma 100% segura.

Exhausted! All Available days have been added to cart. Checkout ?

You only need to pay a deposit to confirm your booking. The remainder needs to be paid on arrival.
Subtotal
Deposit
Discount
Total