DescubreValencia - CAC

ENTRADES FLAMENC

La Bulería està ubicada a la ciutat de València, prop de la Ciutat de les Arts i les Ciències. El tablao presenta actuacions autèntiques amb tota la màgia i l’encant ancestral del flamenc. La Bulería ofereix espectacles amb opcions per a begudes, tapes o una selecció de menús especials per a tots els gustos.

L’espectacle a La Bulería té una durada d’aproximadament una hora i deu minuts amb un elenc de quatre a cinc artistes. L’actuació recull els pals més representatius el flamenc: des de la primitiva foscor de la toná i el martinet, al majestuós ball per soleá. També inclou els aires festers de rumbes i bulerías i la bellesa de les sevillanes per completar un recorregut pel món del flamenc dut a terme pels seus grans artistes.

La Bulería segueix sent un dels locals flamencs més importants a la ciutat de València. Destaca la seva cuidada estètica d’aire flamenc renovat i actual, juntament amb un espectacle autèntic i una selecció gastronòmica basada en els millors productes de la cuina tradicional espanyola.

¡COMPRAR!
Please fill out all of the required fields and ensure there are no validation errors.

¡COMPRA TUS ENTRADAS Y TICKETS AHORA!


Recuerda que no hay necesidad de tener una cuenta Paypal para pagar.

Paypal te da la opción de pagar directamente introduciendo los datos de tu tarjeta de crédito de forma 100% segura.

Exhausted! All Available days have been added to cart. Checkout ?

You only need to pay a deposit to confirm your booking. The remainder needs to be paid on arrival.
Subtotal
Deposit
Discount
Total