Valencia future

DescubreValencia - Monuments

Informació Monuments València

Cannot generate Accordion shortcode. It must contain at least one item.
[accordion_item title="LA CATEDRAL DE VALÈNCIA"]Catedral que uneix en un mateix edifici diferents estils arquitectònics que van des de l'època romànica fins al barroc.
Destacant una de les capelles interiors, la del Sant Calze que conserva el Calze utilitzat en el Sant Sopar i que va quedar custodiat a la Catedral a partir de 1437.

DescubreValencia

DescubreValencia

DescubreValenciaRealitzades per Pere Balaguer, datades en 1392. Donava accés als pobladors de la Serranía.

DescubreValenciaAquestes van ser realitzades per Francesc Baldomar i Pere Compte, entre 1441-1460. Declarades Monument Nacional des de 1931 i Patrimoni Històric Espanyol a partir de 1985.

DescubreValenciaRealitzat per l'arquitecte Francisco de Mora, en 1916. Es va realitzar davant la necessitat de tenir un mercat la ciutat, i ocupava uns 4337m.

DescubreValenciaSens dubte un dels majors mercats d'Europa com més de 900 llocs en el seu interior i amb una superfície de més de 8.000 m2. Un lloc per gaudir amb els 5 sentits.

DescubreValenciaVa ser projectada per l'arquitecte Demetrio Ribes, en 1917. Aquitectura modernista, adscrita al regionalisme valencià. Catalogada de Bé d'Interès Cultural.

DescubreValenciaSi podeu entrar, no us defraudarà veure la seva impressionant cúpula amb vidrieres a l'interior.

DescubreValencia

DescubreValenciaEs crea la Generalitat, durant el regnat d'Alfons III de València i V d'Aragó, conegut com el Magnànim. La finalitat era administrar els impostos que es recollien a la ciutat.

DescubreValencia
Model de justícia reconegut per totes les ideologies, cultures i pobles que configuren la rica personalitat valenciana. Es reuneixen els 8 representants de les diferents sèquies, per discutir la distribució de l'aigua per al reg de l'horta.

DescubreValencia

DescubreValenciaEn la seva façana principal queden representats en dues figures gegants, els dos rius més importants que envolten la comunitat, el Túria i el Xúquer.

DescubreValenciaÉs neoclàssica, inspirat en l'arquitectura civil romana, el teatre de Flavio Marcelo (Coliseu), o l'amfiteatre de Nimes (França). Va ser construïda per l'arquitecte valencià Sebastián Monleón Estellés. Una de les places més grans d'Espanya.

DescubreValenciaDESCOBREIX LA NOSTRA SECCIÓ DE VISITES GUIADES